26-02-09

Start van de sponsorzoektocht

Sinds vorige week zijn we van start gegaan met het uitwerken van de sponsoring van mijn 100 cols tocht.

Een eerste stap was het opstellen en het rondsturen van een persbericht. Hierop kwamen al snel 3 reacties van de schrijvende pers.

Een tweede stap, en al veel minder makkelijk, is het aanspreken van mogelijke sponsors. Als eerste contacteerde ik Koen, mijn fietsverkoper/hersteller in Kessel-lo.

 

Waarschijnlijk omdat hij Kids For Uganda en mij al een tijdje kent, vond hij de idee van een 100 cols sponsortocht wel sympathiek en contacteerde hij op zijn beurt de bazen van IDWORX, de fabrikant van de fiets waarmee ik de tocht ga doen. Ook ROHLOFF, de fabrikant van de onvolprezen versnellingsnaaf waarmee mijn fiets is uitgerust, werd aangesproken.

 

Beide leken eveneens gewonnen om mee te werken, maar vroegen wat bedenktijd om een voorstel uit te werken. Ondertussen, liggen er al een paar ideeën op tafel.

 

De nieuwsgierigen moet ik echter voorlopig op hun honger laten zitten, want omdat het allemaal nog niet 100% vaststaat, kan ik er nog niks meer over vertellen. Het ziet er echter goed, mooi en sterk uit, en zodra alles in kannen en kruiken is, breng ik jullie op de hoogte.

 

Momenteel, werken we ook aan de tekst voor de sponsoring door particulieren. Eens deze klaar is zal deze hier en op de website van Kids For Uganda worden gepubliceerd.

 

Tot gauw.

Easy TiRohloffer

22:29 Gepost door jan in Fietsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.